Bottiparkki

Täältä löytyy erityyppiset botit erilaisine ominaisuuksineen valmiina testattavaksi!

InpageBotit

Tästä löydät erityyppisiä InpageBotteja, jotka näyttävät erilaisia ominaisuuksia Leadoon alustasta.

InpageBotti videoupotuksella

Videoiden kanssa botteja on helppo elävöittää. Voitte tuoda lisätietoja, esittelyjä ja viimeisimpiä videosisältöjä esiin niille sopivimmassa yhteydessä.

InpageBotti laskurilla

Laskurit tuovat mukavan lisän botteihin. Niiden kanssa voit tarjota asiakkaillesi paljon arvokasta tietoa ja samalla kerryttää itsellesi erittäin laadukkaan liidin vaivattomasti.

InpageBotti liitteiden kanssa

Liitteiden kerääminen botin kautta nopeuttaa liidien käsittelyä ja näin ollen parantaa myös asiakkaidesi asiakaskokemusta. Kaikki tarvittavat asiat voidaan kerätä saman istunnon aikana yksinkertaisesti ja kaikkien aikaa säästäen.

InpageBotti kuvavalinnoilla

Kuvat tuovat bottiin elävyyttä ja mahdollistavat yksinkertaisen havainnollistamisen tilanteissa, joissa kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kuvien lisääminen bottiin on erityisen paikallaan silloin, kun on asiakas voi käsittää käytetyn sanallisen termin väärin.

InpageBotti kalenterilla

Kalenteri-integraatio mahdollistaa nimensä mukaisesti kalenterisi integroimisen bottiin, jolloin kuumat liidit, potentiaaliset ja olemassaolevat asiakkaat saavat varattua sinulta suoraan ajan tapaamiselle. Näin säästetään merkittävästi aikaa kalenterien yhteiseltä sumplimiselta, voidaan kerätä lisätietoja tehokkaasti jo ennen palaveria ja saada siitä heti enemmän irti!