Leadoo MT Kasvupaja: Miten hyödyntää chatbotteja liiketoiminnan kasvattamisessa?

Myynnin kasvattaminen ja markkinoinnin tuloksellisuuden kehittäminen ovat kaikkien myynti- ja markkinointiammattilaisten agendalla.

Chatbotit voivat auttaa liiketoiminnan kasvattamisessa monin eri keinoin, ja kaikilla toimialoilla.

Tässä Kasvupajassa jaamme oppeja chatbottien hyödyntämisestä liiketoiminnan kasvattamiseksi sekä B2B- että B2C-kontekstissa.

2 asiantuntijaa jakamassa oppejaan:
• Nollasta kahteensataan: Chatboteilla vauhtia Outokummun uusasiakashankintaan. Marianne Huhtala, Digital Marketing Manager, Outokumpu
• Chatbotit varhaiskasvatuksen asiakashankinnassa: Miten Touhula hyödyntää chatbotteja markkinoinnin ja myynnin apuna. Ossi Ahto, CMO, Touhula

KASVUPAJA - ILMAINEN ONLINE-TAPAHTUMA

Miten hyödyntää chatbotteja liiketoiminnan kasvattamisessa?

2 HUIPPUASIANTUNTIJAA
60 MINUUTTIA PELKKÄÄ ASIAA

Puhujat

Näyttökuva 2020 11 30 kello 9.40.09 leadoo mt kasvupaja joulukuu 2020 Leadoo MT Kasvupaja: Miten hyödyntää chatbotteja liiketoiminnan kasvattamisessa?

Marianne Huhtala

Digital Marketing Manager, Outokumpu

Marianne on digitaalisen markkinoinnin ammattilainen, jolla on kattava kokemus internet-ajan markkinoinnista varsinkin raskaan vientiteollisuuden monipuolisissa B2B-markkinoinnin tehtävissä. Marianne on sisällöistä ja visuaalisuudesta syttyvä kehittäjä, joka ei pelkää myöskään uusia digitaalisia työkaluja.

Nimetön suunn.malli 7 leadoo mt kasvupaja joulukuu 2020 Leadoo MT Kasvupaja: Miten hyödyntää chatbotteja liiketoiminnan kasvattamisessa?

Ossi Ahto

CMO, Touhula

Ossi Ahto on tehnyt töitä markkinoinnin, viestinnän ja myynnin parissa 20 vuotta. Ossin työnantajina ovat aiemmin toimineet mm. Google, jossa Ossin vastuulla oli YouTuben liiketoiminta Suomessa, sekä Hartwall. Erityisen lähellä hänen sydäntään on markkinointi liiketoiminnan kasvun ajurina.

santtu

Santtu Kottila

CMO, Leadoo MT (tapahtuman juontaja)

Santtu on intohimoinen markkinoija, jolla on yli 10 vuoden kokemus markkinoinnista niin isojen kuin pienten sekä B2B että B2C-yritysten kontekstista.

Ilmoittaudu mukaan ilmaiseksi!

Kehitä osaamistasi ja tule kuulolle ⤵️ 

Tapahtuman tiedot

Kasvupajassa pidetään kaksi asiantuntijapuheenvuoroa sekä kaikkien osallistujien kysymyksille avoin Kysy&Vastaa -keskustelu.

Milloin

Keskiviikkona 16.12.
Klo 15:00-16:00

Missä

Missä vaan! Kyseessä on online-tapahtuma eli voit liittyä linjoille kotoa, toimistolta, mökiltä, tai vaikka lenkkipolulta.

Saat osallistumislinkin sekä muistutusviestin, kun olet rekisteröitynyt osallistujaksi.

Mikä

Kaksi asiantuntijapuheenvuoroa sisältävä tapahtuma chatbottien hyödyntämisestä yrityksen kasvun vauhdisttamiseksi.

  • Nollasta kahteensataan: Chatboteilla vauhtia Outokummun uusasiakashankintaan. Marianne Huhtala, Digital Marketing Manager, Outokumpu
  • Chatbotit varhaiskasvatuksen asiakashankinnassa: Miten Touhula hyödyntää chatbotteja markkinoinnin ja myynnin apuna. Ossi Ahto, CMO, Touhula

Juontaja: Santtu Kottila, CMO, Leadoo MT

 

Varmista paikkasi alta ⤵️

Ilmoittaudu mukaan!

Never miss a lead again.